Printed Palestine is net als ons een non-profit organisatie die zich richt op het verspreiden en normaliseren van de roep om een vrij Palestina. Dit doen zij door middel van Palestijnse creatieve uitingen: posters, Palestina stickers, accessoires, vrijheidskaarten, sieraden, (kinder)boeken over Palestina, kleding en nog veel meer.

Jouw aankoop is een krachtige stap in de richting van een rechtvaardige wereld waarin solidariteit en steun voor Palestina centraal staat.

Met elke bestelling draag je actief bij aan het vergroten van zichtbaarheid van en solidariteit met Palestina.

Waarom Printed Palestine?

Steeds meer mensen komen te weten over de bezetting en tragiek in Palestina van de afgelopen 100 jaar. Maar toch blijft een grote groep mensen zich onbewust van de historie en feiten. Door producten over Palestina gemakkelijk verkrijgbaar te maken wil Printed Palestine bijdragen aan één doel: dat mensen blijven praten over een vrij Palestina.

‘Never stop talking about a Free Palestine’

Het creëren van bewustzijn kan beginnen bij het tonen van de Palestijnse vlag, je Palestijnse t-shirt, watermeloen broche of ‘t zien van die ene sticker of poster. Maar lezen van dat ene spraakmakende vredeskaartje, of het dragen van die ene ‘Free Palestine’ speld of kattenkeffiyeh button, maakt óók impact.

Printed Palestine biedt daarom betekenisvolle producten aan die impact maken en gedragen worden met trots op een unieke manier. Producten waarmee jij jouw liefde voor Palestina, rechtvaardigheid en mensenrechten kunt tonen. Én anderen mee kunt nemen in het verhaal van bezet Palestina en de onderdrukte Palestijnen.

Donaties aan Palestina

Naast zichtbaarheid van een vrij Palestina zorg je door producten van Printed Palestine te bestellen dat de opbrengst terecht komt bij goede doelen in Palestina. Bekijk het assortiment op www.printedpalestine.org en volg hun op instagram: @printedpalestine voor de laatste updates.

NEVER STOP TALKING ABOUT A FREE PALESTINE.