Verzenden

Vandaag besteld = morgen verzonden.

Gratis verzending in Rotterdam of boven de € 100 in heel Nederland. Anders verzendkosten € 4,75 via DHL met Track&Trace.

Voor het buitenland gelden andere verzendkosten.

Betalen

Alle producten uit Palestina zijn veilig en eenvoudig te betalen met iDEAL of Bancontact voor onze Belgische bezoekers.

Afhalen                          

In Rotterdam gratis afhalen na het maken van een afspraak via mail of whatsapp.

Restitutie- En Retourbeleid

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds de aankoop, kunnen we geen (volledige) terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Cadeaubonnen, bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Uitwisselingen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn in de originele verpakking en ongebruikt. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op en stuur je artikel naar:

Fairtrade Palestine
5 Abeelhof
3053 KL Rotterdam

Retourzendingen

Als u uw product wilt retourneren, moet u uw product opsturen naar:

Fairtrade Palestine
5 Abeelhof
3053 KL Rotterdam

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van de eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat het ingeruilde product u bereikt, variëren.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we het geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Terugbetalingen

Zodra de retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we een e-mail om te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling. Bij goedkeuring, wordt de teruggave verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch het tegoed op de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te laat of ontbrekende terugbetalingen
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Het kan even duren voordat uw teruggave wordt verwerkt. Neem vervolgens contact op met de bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Indien de betaling nog steeds niet is ontvangen, neem alsjeblieft dan pas contact met ons op via de contactpagina.

Sale artikelen
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden terugbetaald.

Cadeaus

Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaubon ter waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u gemaild.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en zullen zij je retourzending te weten komen.

Hulp Nodig?

Neem dan alsjeblieft contact op voor vragen over terugbetalingen en retouren.